Прогноза за 20.10.2020 4 °C | 16 °C 1 °C | 12 °C 3 °C | 17 °C 2 °C | 18 °C 4 °C | 20 °C 8 °C | 22 °C 1 °C | 16 °C -2 °C | 15 °C

Сончево со мала до умерена облачност, особено во западните делови од земјава. Ќе дува слаб до умерен ветер претежно од северен правец.

Прогноза за 21.10.2020 2 °C | 17 °C 0 °C | 14 °C 3 °C | 18 °C 2 °C | 19 °C 5 °C | 20 °C 7 °C | 22 °C 2 °C | 17 °C -2 °C | 16 °C

Сончево со мала локална облачност и со слаб ветер претежно од северен правец.

Прогноза за 22.10.2020

Минимална температура: -3°C до 6°C
Максимална температура: 18°С до 25°C

Утрото свежо, преку денот сончево со слаб променлив ветер.
Прогноза за 23.10.2020

Минимална температура: -1°C до 6°C
Максимална температура: 21°C до 26°C

Претежно сончево и потопло со слаб ветер од променлив правец.
Прогноза за 24.10.2020

Минимална температура: 0°C до 8°C
Максимална температура: 20°C до 26°C

Сончево со мала до умерена облачност и со слаб променлив ветер.
20.10.2020

Во следните денови ќе се задржи стабилно време со ниски утрински температури, а дневните ќе бидат во постепен пораст.

Последна сателитска слика


Последна радарска слика

Тополчани

« 5 на 5 »
Последна радарска слика

Ѓуриште

« 1 на 5 »