Актуелно

Работилница: „Јакнење на капацитетите на агрометеоролошкиот сектор како одговор на климатските промени“ 26.09.2018 Градско

Екстремните временски појави претставуваат сериозна опасност за земјоделството и руралната економија, поради што македонската Влада ја препознава важноста на редовното…

1 2