Прогноза за 31.07.2021 16 °C | 34 °C 18 °C | 32 °C 17 °C | 39 °C 20 °C | 41 °C 21 °C | 42 °C 22 °C | 42 °C 17 °C | 37 °C 13 °C | 36 °C

Сончево и натпросечно топло. Ќе дува слаб ветер од променлив правец. УВ=9

Прогноза за 01.08.2021 17 °C | 35 °C 18 °C | 32 °C 19 °C | 39 °C 21 °C | 42 °C 22 °C | 43 °C 23 °C | 43 °C 18 °C | 38 °C 14 °C | 36 °C

Сончево и натпросечно топло. Ќе дува слаб ветер од променлив правец. УВ=9

Прогноза за 02.08.2021

Минимална температура: 15°C до 25°C
Максимална температура: 36°C до 43°C

Сончево и натпросечно топло. Попладне ќе дува умерен до засилен ветер од западен правец. УВ=9
Прогноза за 03.08.2021

Минимална температура: 13°C до 23°C
Максимална температура: 34°C до 42°C

Сончево и натпросечно топло. Ќе дува слаб до умерен ветер претежно од северозападен правец. УВ=9
Прогноза за 04.08.2021

Минимална температура: 12°C до 24°C
Максимална температура: 35°C до 42°C

Сончево и натпросечно топло. Ќе дува слаб до умерен ветер претежно од југозападен правец. УВ=9
31.07.2021

Продолжува периодот на стабилно и многу топло време со натпросечни температури за овој период од годината. Максималните температурни вредности вдолж Повардарието за 2 до 3 степени ќе го надминуваат 40-иот степен. И во наредните денови насекаде ќе биде активирано портокалово ниво на опасност од високи температури.

31.07.2021

ТОПОЛ БРАН: Продолжува периодот на стабилно и многу топло време со натпросечни температури за овој период од годината. Максималните температурни вредности вдолж Повардарието за 2 до 3 степени ќе го надминуваат 40-иот степен. И во наредните денови насекаде ќе биде активирано портокалово ниво на опасност од високи температури.

Последна сателитска слика


Последна радарска слика

Тополчани

« на 5 »
Последна радарска слика

Ѓуриште

« на 5 »