Прогноза за 19.09.2020 16 °C | 25 °C 10 °C | 22 °C 15 °C | 27 °C 15 °C | 29 °C 16 °C | 29 °C 19 °C | 30 °C 12 °C | 25 °C 10 °C | 23 °C

Променливо облачно со сончеви периоди почесто во северните делови и попладне. Претпладне особено во јужните делови ќе има услови за краткотарен дожд. Ќе дува слаб до умерен североисточен ветер.

Прогноза за 20.09.2020 14 °C | 25 °C 8 °C | 21 °C 11 °C | 26 °C 14 °C | 28 °C 14 °C | 28 °C 16 °C | 29 °C 9 °C | 26 °C 7 °C | 24 °C

Сончево со мала до умерена облачност. Ќе дува слаб до умерен променлив ветер.

Прогноза за 21.09.2020

Минимална температура: 5°C до 15°C
Максимална температура: 24°С до 30°C

Наутро постудено, а преку денот сончево со мала до умерена облачност. Ќе дува слаб до умерен променлив ветер.
Прогноза за 22.09.2020

Минимална температура: 5°C до 15°C
Максимална температура: 25°C до 30°C

Сончево со мала до умерена облачност. Попладне во западните делови ќе има услови за појава на повремен дожд. Ќе дува слаб до умерен ветер претежно од јужен правец.
Прогноза за 23.09.2020

Минимална температура: 7°C до 15°C
Максимална температура: 26°C до 31°C

Сончево со мала до умерена облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер претежно од јужен правец.
19.09.2020

Следува период на стабилно време со пониски утрински температури. Најсвежо наутро ќе биде во понеделник и вторник. Преку денот повремено ќе има умерена облачност, а дневната температура на југоистокот ќе достигнува 30 степени.

Последна сателитска слика


Последна радарска слика

Тополчани

« 1 на 5 »
Последна радарска слика

Ѓуриште

« 5 на 5 »