Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

УХМР Контакт информации

Овде може да ги пронајдете информациите за секој од поедниечните сектори.

Главна канцеларија

Скопје

ул. Скупи бр. 28, 1000 Скопје
+389 2 3097-004
uhmr@meteo.gov.mk

Работно време

Пон. – Пет. од 08:00 до 16:00 ч. 

Испрати порака