Најдобар сајт на годината-uhmr.gov.mk

Страницата на Управата за хидрометеоролошки работи-uhmr.gov.mk доби трето место на манифестацијата Сајт на годината од групата Владини/Државни институции за 2019 година, што претставува огромно задоволство за сите вработени. На оваа страница може да се добијат доста корисни информации за актуелната временска состојба, состојбите од областа на метеорологијата, хидрологијата, квалитетот на водите и слично, корисни за сите граѓани.

Leave a reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.