Реновирани уште 6 метеоролошки станици

Заврши реновирањето на уште 6 метеоролошки станици (Берово, Виница, Пожаране, Лазарополе, Охрид и Претор). Средствата беа обезбедени од Програмата за рурален развој при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.
УХМР продолжува со исто темпо и во наредната 2020 година.

Leave a reply


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.