News

cropped-cropped-fav.png
22 МАРТ-СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДИТЕ

,,Вреднувај ја водата“ Слатката вода претставува ограничен и драгоцен ресурс, неопходен за одржување на животот, со којшто се обезбедува социјална…

1 2