Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Метеоаларм

19.06.2024

Следува период на стабилно и многу топло време со натпросечни температури со кои е дефинирана портокаловата фаза за опасност од високи температури.