Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Алатка за отчетност на трошоците на носителите на јавни функции

Подолу се прикачени извештаи од финансиски трошења:

Име на носител на јавна функција: М-р Ивица Тодоровски
Датум на стапување на функција: 15.02.2022

Декември 2022

Ноември 2022

Октомври 2022

Септември 2022

Јули 2022

Јуни 2022

Мај 2022

Април 2022

Март 2022

Февруари 2022

 

 

 

Име на носител на јавна функција: Агим Муртезанов
Датум на стапување на функција: 04.08.2021

Месечен преглед на расходите за угостителски услуги при работни состаноци во угостителските објекти во Република Северна Македонија

Јануари 2022
Декември 2021
Август 2021
Септември 2021
Октомври 2021
Ноември 2021
Име на носител на јавна функција: Костадин Ацевски
Датум на стапување на функција: 09.02.2021

Месечен преглед на расходите за угостителски услуги при работни состаноци во угостителските објекти во Република Северна Македонија

Април 2021

Мај 2021

Јуни 2021

Јули 2021

Име на носител на јавна функција: М-р Ивица Тодоровски
Датум на стапување на функција: 03.08.2017
службени трошоци Јуни – Ноември 2020
Службени трошоци Декември 2019 -Мај-2020
Службени трошоци Јуни 2019 – Ноември 2019
Службени трошоци  Декември 2018 – Мај 2019
Службени трошоци Јуни 2018 – Ноември 2018
Службени трошоци Декември 2017 – Мај 2018 
Име на носител на јавна функција: М-р Оливер Ромевски
Датум на стапување на функција: 14.10.2014
Службени трошоци Декември 2016 – Мај 2017
Службени трошоци Јуни 2016 – Ноември 2016
Службени трошоци Декември 2015 – Мај 2016 
Службени трошоци Јуни 2015- Ноември 2015
Службени трошоци Декември 2014 -Мај 2015