Телефон: +389 2 3097-004
Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Прогноза за денес

Прогноза за 18.08.2022 15 °C | 33 °C 13 °C | 30 °C 14 °C | 35 °C 17 °C | 37 °C 16 °C | 37 °C 24 °C | 39 °C 13 °C | 33 °C 10 °C | 31 °C

Сончево и многу топло со слаб до умерен ветер претежно од северозападен правец. Максималната температура ќе биде во интервал од 31 до 39 степени. UV=8
Времето и метеоролошки параметри за Скопје: Сончево и многу топло со слаб до умерен ветер претежно од северен правец. T= 37 °C, P= 977 hPa, U= 30 %, V= 3 m/s.
(Т- температура, P- притисок, U- релативна влажност, V- средна брзина на ветер)

Адреса

ул. Скупи бр. 28, 1000 Скопје, Република С. Македонија

2021 © УХМР. Сите права задржани.