Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Прогноза за утре

Прогноза за 14.04.202410 °C | 25 °C7 °C | 22 °C9 °C | 27 °C11 °C | 30 °C10 °C | 29 °C13 °C | 30 °C9 °C | 27 °C4 °C | 26 °C

Сончево и топло, во источните делови со слаб до умерен ветер од северозападен правец.

Во Скопје сончево и топло.