Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Реновирани уште 6 метеоролошки станици

Заврши реновирањето на уште 6 метеоролошки станици (Берово, Виница, Пожаране, Лазарополе, Охрид и Претор). Средствата беа обезбедени од Програмата за рурален развој при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

УХМР продолжува со исто темпо и во наредната 2020 година.

Претходно Министерот за земјоделие во УХМР