Е-пошта: uhmr@meteo.gov.mk

Алатка:
Отчетност за трошоци

Oдржана Регионална конференција на Регионот VI (Европа) во Женева

Во периодот од 2-4 Ноември 2022, во седиштето на Светската метеоролошка организација-СМО се одржа Регионална конференција на Регионот VI (Европа) на тема: Идната улога на Националните хидрометеоролошки служби на која учествуваше делегација на Управата за хидрометеоролошки работи предводена од директорот м-р Ивица Тодоровски. За време на промоцијата на првиот  Извештај за состојбата на климата во […]