Прогноза за 18.10.2021 6 °C | 16 °C 3 °C | 12 °C 6 °C | 17 °C 7 °C | 17 °C 7 °C | 19 °C 10 °C | 21 °C 5 °C | 15 °C 4 °C | 14 °C

Променливо облачно и потопло со услови за локален краткотраен дожд. Ќе дува слаб до умерен ветер од северозападен правец.

Прогноза за 19.10.2021 7 °C | 15 °C 2 °C | 12 °C 6 °C | 17 °C 5 °C | 17 °C 7 °C | 20 °C 10 °C | 22 °C 3 °C | 15 °C 1 °C | 14 °C

Наутро со појава на магла по одделни котлини, преку денот сончево со мала локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од северозападен правец.

Прогноза за 20.10.2021

Минимална температура: 0°C до 8°C
Максимална температура: 16°C до 22°C

Наутро со појава на магла по одделни котлини, преку денот сончево и потопло со мала локална облачност. Ќе дува слаб ветер од јужен правец.
Прогноза за 21.10.2021

Минимална температура: 2°C до 100°C
Максимална температура: 17°C до 22°C

Наутро со појава на магла по одделни котлини, преку денот сончево и потопло со мала локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од јужен правец.
Прогноза за 22.10.2021

Минимална температура: 3°C до9°C
Максимална температура: 17°C до 23°C

Наутро со појава на магла по одделни котлини, преку денот сончево и потопло со мала до умерена локална облачност. Ќе дува слаб до умерен ветер од јужен правец.
18.10.2021

До петок времето ќе биде стабилно и потопло со услови за појава на утринска магла по одделни котлини. Врнежи од дожд се очекуваат во сабота.

Последна сателитска слика


Последна радарска слика

Тополчани

« на 5 »
Последна радарска слика

Ѓуриште

« на 5 »
Slika za web